Κατηγορίες

Εταιρικό Προφίλ

Αγαπητοί μας φίλοι,στον χώρο μας θα βρείτε  αναλώσιμα (κυρίως) υλικά συσκευασίας,για το καταστημά σας αλλά και πολλά άλλα προιόντα που σκοπό έχουν να κάνουν την πώληση,την διανομή,την παρουσίαση των προιόντων σας ευκολότερη.Εξυπηρετούμε κυρίως επαγγέλματα που ασχολούνται με την πώληση τροφίμων και έτοιμου φαγητού,καφέ,βιομηχανία τροφίμων,μεταφορικές εταιρείες κλπ.Για να λειτουργήσει όμως σωστά η επιχειρησή σας ,χρειάζεται και άλλα είδη εκτός τις συσκευασίες.Γι αυτό και θα βρείτε σε εμάς και πολλά άλλα είδη οπως καθαριότητας,λογιστικά έντυπα,γραφική ύλη μικροεργαλεία μέχρι και ... ελαιόπανα,πλαστικά βαρέλια κ.α.

Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε στον χώρο μας όσο περισσότερα  Ελληνικά κυρίως προιόντα, αλλά και εισαγωγήςώστε να βρίσκετα τα πάντα!Συνεχώς εμπλουτίζουμε το καταστημά μας με προιόντα που θα κάνουν την ζωή σας,αλλά και την μεταφορά και πώληση των εμπορευμάτων σας ,ευκολότερη.

Ο κατάλογος των προιόντων μας είναι αρκετά μεγάλος,γι αυτό και μια "βόλτα" στο site μας πιστεύω πως θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Σας ευχαριστώ.

με εκτίμηση

Ξ.Γ.ΠΑΠΑΚΩΣΤOΠΟΥΛΟΣ.

Υ.Γ.Το site μας είναι υπο κατασκευή ακόμα γι αυτό και δεν θα βρείτε ολοκληρωμένη την γκάμα των προιόντων μας.Μείνετε συντονισμένοι.. smiley